Kum Torbası ve Boks Eldiveni Almak

Makaleler
21
Selamün Aleyküm. Bugün binamızın deposuna girdim, bayağı boş ve geniş bir depo. Ben de çok kavga seven ve sinirli birisiyim. Dövüşmeyi falan çok severim, çünkü stres atıyorum Her neyse, ben depoya bir kum torbası almaya karar verdim. Yanında bunun eldiven de varmış, Ben o eldiven yerine boks eldiveni alsam olur mu, dövüşmek için boks eldiveni önerir misiniz yoksa başka eldiven mi önerirsiniz, boks eldiveni can acımasın ve karşıdakine hasar vermesin diye var değil mi? Yani amacı bu değil mi? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Her türlü eldiven olabilir, sonuçta birisine vurmayacaksın
İnşallah birisini dövmeyeceksin

Dostum çok güzel düşünmüşsün. Eldivene gerek yok eline sarılabilen bantlardan alman yeterli.

Birde kendini daha da güçlendirmek, kondisyon ve motivasyon için "ip atlamanı" öneririm. Daha sıkı bir vücuda da sahip olabilirsin.

İpim var ama vücuduma vurunca acıtıyor Ayrıca o ele sarılan banttan nerede bulabilirim, ne farkı var eldivenden? Yani neden onu önerdiniz? Ayrıca arada dövüşmek için sadece boks eldiveni alsam olur mu? Eldivenin içinden o bandı sarmam gerekir mi? Çok soruyorum, kusura bakmayın.

Excalibur Polystar 120x30 Amatör Boks Torbası & Tavan Askı Aparatı Hediyeli
Delta Boks Torbası (Salon Tipi) (120 x 40 Cm) - DS 12040 Siyah
Bu ikisinden birini alırsan işini görecektir.
Excalibur Torba Eldiveni Kırmızı
Eldiven olarak bunları kullanabilirsin ama ben kendim rahat etmediğim için bu tarz eldivenler kullanıyorum. MMA stili bir eldive alırsan daha rahat olur.
Do-Smai EL-286 Çok Amaçlı Eldiven(M.M.A) Siyah
Ekipman olarak ip ve bandaj alsan yeter. Eğer ağırlık kaldırmıyor isen kaldırmanı tavsiye ederim. Kolların ve bileklerin güçlenir.
Excalibur Elastik Bandajı 3,5 m
Busso 121 Orjinal Deri Atlama Ipi Boks Kick-box GittiGidiyor'da 184471172
Bunların alsan yeter ama sana tavsiyem bir spor salonuna git orada teknikleri öğrenirsin adam dövmek boks torbası yumruklamaya benzemez çünkü iyi bir yere gidersen çok daha güçlü olursun.

Ben de belirli bir zamandır boks torbası ve eldiveni ile çalıştığım için yazıyorum.

Öncelikle adam dövmekle güçlü olunmaz Öyle olsa ordular silah yerine sopa kullanıyor olurdu.

Eldiven elbette lazım, ancak boks maçlarında gördüğün o büyük eldivenlerden değil elbette.

Kum torbası için eline bir bandaj sarar ve üzerine kum torbası eldiveni geçirirsin, teknik bilgiyi bir eğitmen veya eğitim videoları ile öğrendikten sonra kum torbasında uygularsın.
Eğer kafa korumalığı da alıp bir eş ile antreman yapacaksan boks eldiveni de alabilirsin, hani şu boksörlerin maçlarda kullandıklarından, aynı zamanda kum torbasında da kullanırsın.

Sert vurayım diye uğraşıp bileğini incitme.
Bunun dışında boks insana oldukça özgüven katar ancak bu sokağa çıkıp kabadayılık yapmayı gerektirmez, Dünya'daki tek boks torbası yumruklayan insan sen değilsin, karşına bir boksör çıkarsa aparkatı yiyip yere yığılabilirsin.

Boks ipi al ve atla, kondisyonun gelişsin, boks sporu ile ilgilen elbette ancak amacın yalnızca spor olsun. Eğer çok zorda kalırsan, başka çıkar yolun kalmazsa, karşına cahillik üniversitesinden mezun biri çıkarsa ver odunu gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…