Kumandalı ARGB led şerit önerisi

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Kasamda JRGB var anakartımda, o yüzden adreslenebilir kumandalı bir LED şerite ihtiyacım var, kasa içine dizilecek

Hocam kasaya döşeyebilirim değil mi, bide sadece beyaz renk cıkar demi, böyle kırmızı, mavi yeşil yanınca çıkan dandik version beyaz ürünler gibi değil.

Gösterdiğin beyaz ışık; RGB değil. RGB istiyorsan linkini verdiğim ürün işini görür ama başlıkta da ARGB yazmışsın ben tam çözemedim ne istediğini.

Hocam oto filan doldurmuş anlamadım ben kumandalı demiştim çünkü belki ışıklıda kullanırım demiştim neyse sizce olur mu attığım linkteki düz beyaz lazım

Hocam oto filan doldurmuş anlamadım ben kumandalı demiştim çünkü belki ışıklıda kullanırım demiştim neyse sizce olur mu attığım linkteki düz beyaz lazım
Şimdi tek renk şeritin bağlantısı nasıl olur bilmiyorum da eğer anakartında RGB portu varsa RGB şerit alırsın ve yine beyaz renkte kullanırsın mesela. Anakartın nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…