Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 İyi forumlar. Oturma odamızda bir RGB LED var ancak kendisinin kumandası kayıp, nasıl rengini değiştirebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
İyi forumlar. Oturma odamızda bir RGB LED var ancak kendisinin kumandası kayıp, nasıl rengini değiştirebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.457 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #2 Belki çok saçma gelecek ama telefona indirilen kumanda uygulamaları ile deneyebilirsin.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #3 DjKedi dedi: Belki çok saçma gelecek ama telefona indirilen kumanda uygulamaları ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim.
DjKedi dedi: Belki çok saçma gelecek ama telefona indirilen kumanda uygulamaları ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim.
Crunchy Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Hocam ben ben modüldeki + - ile led üzerindekini + - kutuplarını bağladım. Sonra kırmızı rengi kırmızıya bağladım adaptörü takdığımda düz kırmızı yanıyor artık.
Hocam ben ben modüldeki + - ile led üzerindekini + - kutuplarını bağladım. Sonra kırmızı rengi kırmızıya bağladım adaptörü takdığımda düz kırmızı yanıyor artık.