ShyNos Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 24 Ocak 2024 #1 Dostlar bende bir televizyon var şu an monitörümde bir arıza olduğu için ona geçmeyi düşünüyorum kumandasız bir şekilde televizyonun görüntüsünü HDMI1 girişine geçirebilir miyim yoksa illa kumanda almam gerekir mi?
Dostlar bende bir televizyon var şu an monitörümde bir arıza olduğu için ona geçmeyi düşünüyorum kumandasız bir şekilde televizyonun görüntüsünü HDMI1 girişine geçirebilir miyim yoksa illa kumanda almam gerekir mi?
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 Eğer televizyonun arkasında buton gibi bir şey varsa onu sağa sola oynatarak vs. HDMI girişine geçirebilirsiniz.
Eğer televizyonun arkasında buton gibi bir şey varsa onu sağa sola oynatarak vs. HDMI girişine geçirebilirsiniz.
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Arkasında fiziksel tuşu varsa yapabilirsin bizim televizyonda arkada küçük bir joystik var ses, kanal ,HDMI, güç işlevi görüyor
Arkasında fiziksel tuşu varsa yapabilirsin bizim televizyonda arkada küçük bir joystik var ses, kanal ,HDMI, güç işlevi görüyor
kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 24 Ocak 2024 #4 Eğer değiştiremiyorsan tv hangi kanaldaysa hdmi'yı o kanala tak.
ShyNos Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 24 Ocak 2024 #5 Kod6007 dedi: Arkasında fiziksel tuşu varsa yapabilirsin bizim televizyonda arkada küçük bir joystik var ses, kanal, HDMI, güç işlevi görüyor Genişletmek için tıkla... Callisto1232 dedi: Eğer televizyonun arkasında buton gibi bir şey varsa onu sağa sola oynatarak vs. HDMI girişine geçirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim?
Kod6007 dedi: Arkasında fiziksel tuşu varsa yapabilirsin bizim televizyonda arkada küçük bir joystik var ses, kanal, HDMI, güç işlevi görüyor Genişletmek için tıkla... Callisto1232 dedi: Eğer televizyonun arkasında buton gibi bir şey varsa onu sağa sola oynatarak vs. HDMI girişine geçirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim?
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #6 kfelek dedi: Eğer değiştiremiyorsan TV hangi kanaldaysa HDMI'yı o kanala tak. Genişletmek için tıkla... Demek istediğin televizyon hangi HDMI da ise ona tak demek mi? ShyNos dedi: Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuş joystik mi tek bir buton mu? ShyNos dedi: Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuş joystik mi tek bir buton mu? ShyNos dedi: Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuş joystik mi tek bir buton mu?
kfelek dedi: Eğer değiştiremiyorsan TV hangi kanaldaysa HDMI'yı o kanala tak. Genişletmek için tıkla... Demek istediğin televizyon hangi HDMI da ise ona tak demek mi? ShyNos dedi: Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuş joystik mi tek bir buton mu? ShyNos dedi: Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuş joystik mi tek bir buton mu? ShyNos dedi: Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuş joystik mi tek bir buton mu?
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #7 Markasına göre internetten araştırabilirsin butonun işlevini. Butona basmayı, basılı tutmayı dene.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #8 Telefonu kumandaya çeviren uygulamalar var diye biliyorum.
ShyNos Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 24 Ocak 2024 #9 Kod6007 dedi: Demek istediğin televizyon hangi HDMI da ise ona tak demek mi? Tuş joystik mi tek bir buton mu? Tuş joystik mi tek bir buton mu? Tuş joystik mi tek bir buton mu? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğini pek anlamadım ama aşa yukarı inip kalkıyor içinede gidiyor basınca
Kod6007 dedi: Demek istediğin televizyon hangi HDMI da ise ona tak demek mi? Tuş joystik mi tek bir buton mu? Tuş joystik mi tek bir buton mu? Tuş joystik mi tek bir buton mu? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğini pek anlamadım ama aşa yukarı inip kalkıyor içinede gidiyor basınca
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #10 ShyNos dedi: Hocam dediğini pek anlamadım ama aşa yukarı inip kalkıyor içinede gidiyor basınca Genişletmek için tıkla... Sağ sol işlevi var mı?
ShyNos dedi: Hocam dediğini pek anlamadım ama aşa yukarı inip kalkıyor içinede gidiyor basınca Genişletmek için tıkla... Sağ sol işlevi var mı?