Kumandası olmayan televizyonu nasıl monitör olarak kullanabilirim?

ShyNos

Decapat
Dostlar bende bir televizyon var şu an monitörümde bir arıza olduğu için ona geçmeyi düşünüyorum kumandasız bir şekilde televizyonun görüntüsünü HDMI1 girişine geçirebilir miyim yoksa illa kumanda almam gerekir mi?

Eğer televizyonun arkasında buton gibi bir şey varsa onu sağa sola oynatarak vs. HDMI girişine geçirebilirsiniz.

Arkasında fiziksel tuşu varsa yapabilirsin bizim televizyonda arkada küçük bir joystik var ses, kanal ,HDMI, güç işlevi görüyor

Eğer değiştiremiyorsan tv hangi kanaldaysa hdmi'yı o kanala tak.

Arkasında fiziksel tuşu varsa yapabilirsin bizim televizyonda arkada küçük bir joystik var ses, kanal, HDMI, güç işlevi görüyor

Eğer televizyonun arkasında buton gibi bir şey varsa onu sağa sola oynatarak vs. HDMI girişine geçirebilirsiniz.

Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim?

Eğer değiştiremiyorsan TV hangi kanaldaysa HDMI'yı o kanala tak.

Demek istediğin televizyon hangi HDMI da ise ona tak demek mi?

Tuşlar var ama sadece ses filan kısıp kanal değiştirebiliyorum nasıl yapabilirim?

Tuş joystik mi tek bir buton mu?

Markasına göre internetten araştırabilirsin butonun işlevini. Butona basmayı, basılı tutmayı dene.

Telefonu kumandaya çeviren uygulamalar var diye biliyorum.

Demek istediğin televizyon hangi HDMI da ise ona tak demek mi?

Hocam dediğini pek anlamadım ama aşa yukarı inip kalkıyor içinede gidiyor basınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…