Kumandasız DJI Neo almak hatalı mı?

Her kontrol cihazının kendine has bir hızı var. Telefonla o kadar hız yapabiliyor kendisiyle gelen kumandada daha hızlı ve en hızlısı da manuel mod kumandası. Adan Z ye her şeyini araştırdım.
Aldığınız hangi versiyon? Ben kumanda almayı düşünüyorum şu anlık.
Ayrıca incelemesini bulamadığım DJI mini 4K adlı bir cihaz daha varmış.
Hem uçuş süresi daha fazla hem de kumandayla geliyor. (kumandasız DJI Neo ile arasında 5000 TL fark var.)

@MuratKayas

Son düzenleme:

Son anda kumandalı fly more combo pakedini aldım ve iyi ki de almışım diyorum. Normalde çok uzağa gitmem yanımda takılır ve quickshot özellikleriyle kaydımı alır oturururum diyordum. Onları yapıyorum çok eğlenceliler fakat uzağa gitmek FPV kayıtlar almak aralara girmenin tadı çok başkaymış onu fark ettim ve iyi ki de almışım. Mini 2 SE ve mini 4K ile çok karşılaştırdım ve en iyisi Neo diye düşünüyorum yeni başlayan birisine. Aşırı sağlam vur kır kaza yap hiçbir şey olmuyor öteki yandan diğerlerini vurursan direk sıfır parası verirsin yaptırmaya. Her yerde gördüğüm bir söz, Neo daha fazla iş yapıyor hepsinden ama mini 2 SE ve mini 4K yaptıkları işleri daha iyi yapıyor. İsterseniz Instagram falan üzerinden konuşabiliriz yaptığım testleri söyleyebilirim.

Çok çok çok iyi yapmışsınız. Ben normalde 2000-3000 TL'ye heves atmalık bir şey alacaktım ancak sonradan karar değiştirerek ve az araştırma ile aldım. 3-4 hafta önceye dönsem iyice araştırıp muhtemelen fly more combo paket alırdım

Fly more combo pakedini herkese öneriyorum düz versiyondansa çünkü insan illaki istiyor yükseklerde uçmak güzel kayıtlar yapmak hızlı geçişler yapmak. Onun haricinde zaten drone kumandasız da uçuyor at cebine ailenle bir yere gittiğinde telefondan ayarla quickshot metrelerini(elzem değil) çek gitsin

Anlattıkça kumanda alasım geldi hocam. Sıfır satan yetkili satıcı falan olsa kumanda+batarya alacağım da bulamıyorum.

Anlattıkça kumanda alasım geldi hocam. Sıfır satan yetkili satıcı falan olsa kumanda+batarya alacağım da bulamıyorum.
Başkan 2. ellere bakabilirsin ekranlı kumanda alma bence overkill olur elinde olsa kullanırsın da sadece neo için fazla gelir. Rc n3 alıp devam edebilirsin. Sarı sitede bolca vardır eminimki. İstersen birlikte de bakabiliriz.

RC N3 düşünüyorum ben de. Dediğiniz gibi ekranlı kumanda fazla, zaten telefonu koyunca ekran olacak. 2.ele bakayım bir. Piyasası 5000 TL civarı herhalde.

RC N3 düşünüyorum ben de. Dediğiniz gibi ekranlı kumanda fazla, zaten telefonu koyunca ekran olacak. 2.ele bakayım bir. Piyasası 5000 TL civarı herhalde.
Aslında sıfır ayarına satarsan o neoyu çok zarar etmeden. Neo fly more combo alabilirsin kumanda ve bataryalarıyla aynı paraya denk gelir. Neo düz+ kumanda, fly more combo parası zaten.

Aslında sıfır ayarına satarsan o Neo'yu çok zarar etmeden. Neo fly more combo alabilirsin kumanda ve bataryalarıyla aynı paraya denk gelir. Neo düz+ kumanda, fly more combo parası zaten.

Onu düşündüm ben de. Güzel fikir, ancak kolay satılacağını pek sanmıyorum. (Şansa indirimden 8500 TL civarına almıştım.)

Onu düşündüm ben de. Güzel fikir, ancak kolay satılacağını pek sanmıyorum. (Şansa indirimden 8500 TL civarına almıştım.)
O zaman o kumanda yerine ekranlı bişey ileriye daha güzel yatırım olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…