Kumandasız televizyon nasıl 16:9 yapılır?

EfeN

Centipat
Daha fazla  
Dün evde yatarken kendi kendine televizyonun boyutu 16:9'dan 4:3'e indi. Televizyonun kendi kumandası kırık. Uydu kumandasından değiştirmeyi denedim, ayarı bulamadım. Televizyonun kumandasını almak istemiyorum, bunu yapmanın başka bir yolu var mı? Yardım eder misiniz? Teşekkürler.

televizyonun markası philips modeli bilmiyorum ama neredeyse 10 yıllık tv.

Dosya Ekleri

• 1658948486608533577033578429187.jpg
    171,9 KB · Görüntüleme: 185
MENU yazan tuşa basın. Orta kısımlarda küçük olan yuvarlak düğme. Sonra TV'nin fotoğrafını atın.

Televizyon eski o yüzden telefondan kontrolü yoktur diye düşünüyorum. Televizyonun üzerinde kontrol tuşları var mı kontrol ettiniz mi hiç altını, arkasını?

MENU yazan tuşa basın. Orta kısımlarda küçük olan yuvarlak düğme. Sonra TV'nin fotoğrafını atın.
Menüden ayarlar kısmına girdim .

Televizyon eski o yüzden telefondan kontrolü yoktur diye düşünüyorum. Televizyonun üzerinde kontrol tuşları var mı kontrol ettiniz mi hiç altını, arkasını?
Televizyonu google tv ile yönetebiliyorum; arka kısmındaki tuşlar açma ve kapama, ses açma ve kapama, Giriş seçme HDMI gibi başka tuş yok.

Dosya Ekleri

• 16589490879849002021685320791489.jpg
    174,4 KB · Görüntüleme: 149
PVR ayarlarına girmeyi dene.

Tercih bide AV kısmını da dene. Eğer varsa basarsın. Yoksa çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…