Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 28 Mart 2018 #1 Soğukkanlı bir şekilde hayal gücüne bindirme yapıp durumu açıklamaya çalışıyor Topaloğlu. Muhabirin ısrarla sorduğu mantıklı soru, Topaloğlu'nun Einsteinvari oksitlemesi sebebi ile duman olup ortadan kayboluyor. Bir akşamı daha son derece kafa yapmış bir şekilde sona erdiriyor sanatçı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İlginç bir şekilde bana bu dörtlüğü hatırlatıyor, sanatçının doğaçladığı yanıt: alp er tunga öldi mü ıssız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılur Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2018
Soğukkanlı bir şekilde hayal gücüne bindirme yapıp durumu açıklamaya çalışıyor Topaloğlu. Muhabirin ısrarla sorduğu mantıklı soru, Topaloğlu'nun Einsteinvari oksitlemesi sebebi ile duman olup ortadan kayboluyor. Bir akşamı daha son derece kafa yapmış bir şekilde sona erdiriyor sanatçı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İlginç bir şekilde bana bu dörtlüğü hatırlatıyor, sanatçının doğaçladığı yanıt: alp er tunga öldi mü ıssız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılur
Z Zyra Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 10 28 Mart 2018 #2 Diğerleri yüzünü gözünü saklamamaya çalısırken kendisi yardırıyor.. Doğru söylemiş bu adama hesap sorulmaz
Diğerleri yüzünü gözünü saklamamaya çalısırken kendisi yardırıyor.. Doğru söylemiş bu adama hesap sorulmaz
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 28 Mart 2018 #3 Kendisi çok bilge bi' adamdır. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Mart 2018 İlave: Takılıyorum Zyon. Ben de mal oldum. @Zyra Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2018
Kendisi çok bilge bi' adamdır. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Mart 2018 İlave: Takılıyorum Zyon. Ben de mal oldum. @Zyra
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 28 Mart 2018 #4 Mustafa Topaloğlu gerçekten uzaylı. Adam insan gibi düşünmüyor ki. ''Bana hesap sorulur mu, ben hesabı çoktan verdim.''
Mustafa Topaloğlu gerçekten uzaylı. Adam insan gibi düşünmüyor ki. ''Bana hesap sorulur mu, ben hesabı çoktan verdim.''
9 9390 Kilopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 13 28 Mart 2018 #5 Siri bu kadar eğlendiremiyor.