Benim oynama sebebim aslında ekonomik durum değildi. Yanlış anlamayın övünme etme açısından söylemiyorum ama üzerime 2 tane araç var, ev kiramı babam ödüyor, kredi kartı verdi bana evlendiğimden beri. Bir de resmiyetten her ay hesabıma asgari ücret yatırıyor. Aylık net 22 bin TL cebime kalan para diyebiliriz. Beni bu şımarttı galiba. Bir yanım diyor ki keşke ölsem. Bana bunları yapmış olan insanların karşısına bu kadar alçak bir şeyle çıkmasam. Allah'ın belası adam maddi sorunun yok. Manevi sorunun yok. Ailenin tek çocuğuyum. Herkes senin üstüne düşüyor. Eşin senin ağzının içine bakıyor ve sen bu insanlara bunları yaşatıyosun keşke ölüp gitsem bir kenarda sessiz sedasız. Bir yanımda diyor ki hayat devam ediyor. Tedavi ol kendini hayatını eşine ailene ada.
Doğrudur hocam ama boşanmaktansa ölmek benim için daha iyi bir çözüm olur o zaman. Yuvamı dağıttıktan sonra oğluma babalık yapamadıktan sonra niye yaşasın ki bir insan.
Teşekkürler yardımlarınız için. Önce babamla konuşup sonra tedaviye başlayacağım bir şekilde. Artık gelişmeleri aktarırım. Sadece şunu söylemek istiyorum arkadaşlar son olarak. İnsanları hor görmeyin, küçümsemeyin. Kınamayın. Sizin de aynı duruma düşmeyeceğinizin garantisi yok. Bende çok derdim bunlar nasıl oynuyor borç yapıyor akılsız insanlar diye ama insanlara bu gözle bakınca demek ki sende aynı duruma düşüyormuşsun. Hepinize teşekkürler tekrardan.