Geçen gün farklı bir şeye kayıt yaptırdığımı sanıp, bir kumar sitesine kayıt yaptırmışım. İsim, soy isim, telefon numarası falan verdim bir şey olur mu?
Geçen gün farklı bir şeye kayıt yaptırdığımı sanıp, bir kumar sitesine kayıt yaptırmışım. İsim, soy isim, telefon numarası falan verdim bir şey olur mu?
Hocam benim numaramın benden önceki sahibide kaydolmuş sanırım beni ha bire görkem bey görkem bey diye arıyolardı 2 3 ayda 1 en son dedim benim dedim kumar sitesi olduğunu o zaman öğrendim dedim benim öyle şeylerle işim olmaz olmuş işte deediler yanlış anlamışım ben Furkan dedim beni ha bire arayıp duruyorsunuz silin numaramı şikayet edeceğim dedim 1 yıldır aramadılar para yatırmadığınız sürece bir şey olacağını düşünmüyorum zaten hattınız ailenizden birinin üstünedir size hiçbir sorun çıkartmaz gelecekte.