Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 7 Temmuz 2023 #1 Ganyotcu diyor, ellere dikkat beyler diye. Şu ana kadar normal organ olan el sanıyordum ama tam olayı çözemedim. Risk anlamında mı söylüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ganyotcu diyor, ellere dikkat beyler diye. Şu ana kadar normal organ olan el sanıyordum ama tam olayı çözemedim. Risk anlamında mı söylüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 7 Temmuz 2023 #2 Hile yapmayın demek istiyor sanırım. Eliniz ayağınız düzgün dursun anlamında.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.853 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 7 Temmuz 2023 #3 Elinize yani kartlarınıza dikkat edin diyor. Hile yapmaya çalışmayın diyor. Bu el mevzusu her oyunda geçerli. Mesela okey'de elin nasıl diye sorarlar.
Elinize yani kartlarınıza dikkat edin diyor. Hile yapmaya çalışmayın diyor. Bu el mevzusu her oyunda geçerli. Mesela okey'de elin nasıl diye sorarlar.
2 220376 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #4 Okey de çok bekleyenlere 'istasyon Yapma'da diyorlar.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 7 Temmuz 2023 #5 Ella Freya dedi: Ganyotcu diyor, ellere dikkat diye. Şu ana kadar normal organ olan el sanıyordum ama tam olayı çözemedim. Risk anlamında mı söylüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok yükselmeyin anlamında diyor .
Ella Freya dedi: Ganyotcu diyor, ellere dikkat diye. Şu ana kadar normal organ olan el sanıyordum ama tam olayı çözemedim. Risk anlamında mı söylüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok yükselmeyin anlamında diyor .
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.285 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 7 Temmuz 2023 #6 Ella Freya dedi: Ganyotcu diyor, ellere dikkat beyler diye. Şu ana kadar normal organ olan el sanıyordum ama tam olayı çözemedim. Risk anlamında mı söylüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ellere dikkat dedikten sonra zar atıyor sanırım ellerine çarpmasın diye söyleniyor burda. Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
Ella Freya dedi: Ganyotcu diyor, ellere dikkat beyler diye. Şu ana kadar normal organ olan el sanıyordum ama tam olayı çözemedim. Risk anlamında mı söylüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ellere dikkat dedikten sonra zar atıyor sanırım ellerine çarpmasın diye söyleniyor burda.
B777300ER Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #7 Atılan zar masada oturan diğer kişilerin eline çarpıp değişmesin diye söylenen bir söz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı herhalde.
Atılan zar masada oturan diğer kişilerin eline çarpıp değişmesin diye söylenen bir söz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı herhalde.