Kumral saç için nasıl bir kesim yapılmalı?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
Kumral seyrek bir saçım var, artık aynı saçı yapmaktan sıkıldım.
Aklımda buzz cut yapmak var ama yakışır mı yakışmaz mı kararsızım.
3 tane fotoğraf attım saçım bu şekilde beni daha iyi gösterecek bir saç stili arıyorum.
Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Sunucu hatası olduğu için fotoğrafları atamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam fransız kesim iyi olur gibi. ayrıca fotodakininde yakışacağını düşünüyorum.

Buzzcat yakışmaz gibi arkadaşına attığı model yakışır yüksek ihtimalle.

Arkaları uzatıp Wolf cut tarzı bir şey de yakışabilir.

Hocam saçımı eskiden uzatmıştım mültecilere benziyorum o işe bir daha girişmem.
Aklımda bir buzz cut vardı o da yakışmaz sanırsam.
Ön tarafı yukarıda arkadaşın attığı şekilde yapacağım yan tarafta ki o çizgiyi yaptırmam büyük ihtimalle pazartesi günü büyük gün

Bir çılgınlık yapıp perma mı yapsam

Son düzenleme:
iyi model attım galiba beğenmenize sevindim yan taraf keko gibi olur derseniz yanları direk 3e ya da 4e de vurabilirsiniz. şu şekilde güzel olur yanlar.

Gerek yok hocam saçını iyi bence. Arkadaşın dediği gibi şu anki gibi takılırsanız iyi olur bence.

hocam perma şu şekil olabilir ama ne yalan söyleyeyim pek olmaz gibi yani.

Hocam perma şu şekil olabilir ama ne yalan söyleyeyim pek olmaz gibi yani.

Ya saçlarım zaten yavaştan dökülme dönemine girdi bir de bunu yaparsam iyice yıpranır hem güzel duracağıda mechul haklısınız hocam ön kısmını attığınız fotoğrafta ki gibi yapmayı düşünüyorum yanları da adama bırakacağım "abi kekoya benzemeyeyim yeter" derim.

Gerek yok hocam saçını iyi bence. Arkadaşın dediği gibi şu anki gibi takılırsanız iyi olur bence.

berberinize güveniyorsanız bırakın bence. yoksa saçınızın berber eline düşmesini tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…