Evet, ülkede hizmete sunulduğu zaman milletin beğenmediği yapay zekâ. Sosyal medyada çok konusu olup her sosyal medya virali gibi bir süre sonra konusu konuşulmayınca ve bununla birlikte siteye girişin azalması ile tekrar denemek istedim. Özellikle "Atatürk Sakarya meydan muharebesi'ne Fiat Doblo ile gittiği söyleniyor, doğru mu?" sorusuna ilk olarak evet, sonra hayır gitmemiştir, Renault 12 ile gitmiştir, tarihsel gerçektir vb. komik bir cevap vermişti. Ben de uzun zaman geçtikten sonra acaba bu bilgi dataları ve yapay zekâ geliştirilmiştir, en kötü bunun gibi bulanıkları kaldırmışlar mıdır diye gittim. Sorduğum soruyu tersten sordum ve gelen cevap bu şekilde. Bence geliştirici ekibin sadece buna odaklanması lazım gibi. Yoksa yine durduğumuz yerde sayarız. Ek olarak ChatGPT'de ilkin kötüydü, kumru III'ü kullanıyor bu yüzden böyle diyenler var. Kullanıcı olarak fikrim bu şekilde. Bilgili arkadaşlar cevap verirlerse hem beni hem de diğer üyeleri bilgilendirirler. Sizin düşünceleriniz nedir?
Eki Görüntüle 2589289