Kunduracı göğsü hastalığından müzdarip olan var mı?

Merhababa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, küçüklüğümden beri göğsümün orta kısmında bir göçüklük var, eskiden zayıf olduğum için öyle sanıyordum ama büyüdüm kilo aldım artık daha da belli oluyor. Yürüyüşümü bile etkiliyor hastalık, boyum uzun ve dik yüdüğümü zaman ortadaki boşluk sebebi ile. Doktora gittim ve bana senin hastalık bile sayılmaz dedi yaklaşık 3-4 cm gibi bir göçüklük var. Acaba aranızda bu hastalığı taşıyıp ta spor ile düzelten var mı? Spor salonuna gittim birkaç ay, oradaki hocalar pek tınlayan birileri değildi ben çukurumu yok etmek için hangi egzersileri yaparım falan diyordum hocalar ise birkaç ay temel sporunu yap sonra bakarız diye diye geçiştirdiler. Spor ile ilgilenenler varsa yardımcı olabilrler mi, acaba karın ile göğüsümün tam ortasında var olan çukur için nasıl bir çalışma programı hazırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
benim arkadaşımda buna benzer bişey vardı ama daha derindi onla beraber spor yaptık 4 ay göğüsleri şişirince daha belirgin olmuştu ama üstü giyinikken bişey belli olmuyor bence o kadar kafaya takmaya gerk yok bana göstermese haberim bile yoktu

Haklısınız kafaya takmamak gerek ama kambur yürümeme ve oturmama sebep oluyor,ne yaparsam yapayım dik yürüyemiyorum yani aklıma geldikçe kendimi dikleştiriyorum ,istemsiz bir şekilde yine kambur oluyorum .

Hocam biraz geç olmuş olabilir cevap için. Bende de yaklaşık 4,5 cm lik bir boşluk var. 24 gün sonra da bar takılıp düzeltilecek.
Hocam biraz geç olmuş olabilir cevap için. Bende de yaklaşık 4,5 cm lik bir boşluk var. 24 gün sonra da bar takılıp düzeltilecek.
Sizde durum nedir hocam kaç yaşındasınız? Tedavi oldunuz mu?

Son düzenleme:

Sizde durum nedir hocam kaç yaşındasınız? Tedavi oldunuz mu?
Hayır hocam tedavi olmadım , 23 e girdim ve aynı bir dğeişiklik yok . Bu arada şimdiden geçmiş olsun tedavisi ağırmış .

Merhaba 2021 21 Mayıs'ta bar tedavisi oldum ameliyat ile bar takıldı bugün ise bar çıkarıldı tavsiyem şudur geç olmadan tedavi olun ağrısı var ama inanın değiyor.

Merhaba 2021 21 Mayıs'ta bar tedavisi oldum ameliyat ile bar takıldı bugün ise bar çıkarıldı tavsiyem şudur geç olmadan tedavi olun ağrısı var ama inanın değiyor.
Hocam çıkardıktan sonra bir değişim oldumu herhangi bir konuda? İlk takıldığındakini kastetmiyorum. Çıkardıktan sonra ne gibi farklılıklar oldu?

Nefes almam zordu nefes alabiliyorum görüntü olarak güzel bir görüntü olmuyor ameliyattan sonra düzeliyor.
Merhabalar bu durumu şuna bende yaşıyorum. Aslında ameliyat istiyordum ama doktorum bunu yapmayacağını ve riskli ve çok ağrılı olduğunu söyledi. Bildiğim kadarıyla 2-3 çeşit ameliyatı var beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…