Kunduracı göğsü hastalığından müzdarip olan var mı?

Sana şunu soyleyim vakum öyle her şeye olmuyor eğer derinliğin fazla ise ve başka yerlerde sıkıntı varsa ameliyata başvuruyorlar aklında bulunsun 2 farklı tedavi var 1 vakum 2 ameliyat demir bar.

Vakum eğer daha gelişimini tamamlamamış isen yaşın küçükse işe yarayabilir. Fakat 15-16 yaşlarında artık vakum işe yarasa bile geri çökme riski var. Bu yüzden en temizi ameliyata katlanıp kökten çözmek.

Hocam göğsünüzde ki boşluk azaldı mı sporla.

Hocam göğsünüzde ki boşluk azaldı mı sporla.
Arkadaş mesajına cevap vermediği için ben yazıyım bari. Bu durum sporla tamamen geçmez ama az da olsa ilerleme olur sakın tamamen geçmesini bekleme. Vakum tedavisine başlayalı yaklaşık 10 ay oldu ve güzel bir ilerleme var. İlk başta 3.5 cm olan çukur bende 1 cm civarlarına düştü ve ben ara sıra kullanıyorum. Düzenli kullanımda çok işe yarar sana tavsiyem sakın kendini sporla kandırma bi an doktora görün.

Bende de sizinkine benzer bir durum var. Tanrı beni böyle yaratmış, bana da boyun eğmek düşer.

Tanrı hiçbir şeyi insanlar boyun eğsin diye yaratmamıştır sadece insanları sınamak için bir ders.
kanka konuyu hortlatıyorum şuan ne durumdasın sanırım bendede var kunduracı göğsü 14 yaşındayım çukur 1-2 cm ameliyat olmak istemiyorum vakum işe yarıyormu

kanka konuyu hortlatıyorum şuan ne durumdasın sanırım bendede var kunduracı göğsü 14 yaşındayım çukur 1-2 cm ameliyat olmak istemiyorum vakum işe yarıyormu
Vakum bana göre çok fazla işe yaradı ama zaman tanıman lazım. Benim ilk başta 3.5 cm derinlikteydi şuan ise 1 cm filan. Senin durumun daha da iyi ameliyat filan çok zor zaten bir kere olmuyorsun ameliyatı düzenli kullanırsan 7-8 aya artık çukur diyemeyeceğin duruma gelir ben düzensiz kullandım biraz o yüzden uzadı.

Şimdi aklıma geldi yazayım bari. Göğsündeki çukurdan dolayı kardiyolojiye gitmeni tavsiye ediyorum çünkü bazen kalbe baskı yapabiliyormuş muayene olmanda fayda var. Bu arada hangi şehirde yaşıyorsun.

istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…