Kunduz alınır mı?

Emirbeyq

Hectopat
Daha fazla  
Sınırsız soru çözüm fiyatı aylık 500 TL sizce değer mi? Başka bir site öneriniz varsa ona da bakabilirim.
GPT-4o mini de aynı fiyat ama ne kadar doğru cevap verir bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bizim dershanede bedava verdiler,diğerlerine göre ucuz gibi,ChatGpt’de işine yarar ama.

Hayır öğrenciler soru atıyorlar diğer öğrenciler çözüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telegram'da soru çözüm kanalları var aynı işlevi görüyor.

Birine soru çözdüreceğim diye kırk saat uğraştırıyorlar, çoğu çözüm atmıyor cevap şu deyip bırakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer soracak bir öğretmen yoksa etrafınızda ve haftalık 100 küsür üzerinde soruda takılıyor iseniz mantıklı yoksa değmiyor.

Sınırsız soru çözüm fiyatı aylık 500 TL sizce değer mi? Başka bir site öneriniz varsa ona da bakabilirim.
GPT-4o mini de aynı fiyat ama ne kadar doğru cevap verir bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Chat GPT-4o Plus kullanıyorum 3 aydır aktif şekilde. Her konuda müthiş. 10 üzerinden 9'luk bir yapay zeka. Ders işlerini de %100 olmasa da karşılayabilecek bir kapasitede. Her zaman doğru bulamıyor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…