Gauedo Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 Bu aralar çok merak ediyorum da ne yapılıyor?
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 24 Mart 2025 #2 Gauedo dedi: Bu aralar çok merak ediyorum da ne yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bence hiç bir şey kupanın değeri yok zaten önemli olan başarı. Kupa boş bir kasedir evlat.
Gauedo dedi: Bu aralar çok merak ediyorum da ne yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bence hiç bir şey kupanın değeri yok zaten önemli olan başarı. Kupa boş bir kasedir evlat.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #3 Gauedo dedi: Bu aralar çok merak ediyorum da ne yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Sahte kupa gaiba
Gauedo dedi: Bu aralar çok merak ediyorum da ne yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Sahte kupa gaiba
Gauedo Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 WmWAr39 dedi: Sahte kupa gaiba. Genişletmek için tıkla... Hollanda liginde şampiyon kupa kaldırırken kıran çok olmuş onların yerine yeni kupamı veriyorlar onu diyorum.
WmWAr39 dedi: Sahte kupa gaiba. Genişletmek için tıkla... Hollanda liginde şampiyon kupa kaldırırken kıran çok olmuş onların yerine yeni kupamı veriyorlar onu diyorum.