O oHyder Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar 4 maçlık kupon oynadım bayiiden, 3 maç tuttu son maça kaldım. Sporting-Lizbon maçı dün ertelendi, benim kupon ne olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
Arkadaşlar 4 maçlık kupon oynadım bayiiden, 3 maç tuttu son maça kaldım. Sporting-Lizbon maçı dün ertelendi, benim kupon ne olacak?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 4 Şubat 2024 #2 O maç 1 oran olarak gösterilecek.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Şubat 2024 #3 O maç bugün oynanmazsa geçersiz sayılır. Oynanacak gibi de durmuyor. O maçın oranını 1 olarak düşün, kuponda etkisiz.
O maç bugün oynanmazsa geçersiz sayılır. Oynanacak gibi de durmuyor. O maçın oranını 1 olarak düşün, kuponda etkisiz.
O oHyder Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #4 Keremmss dedi: O maç bugün oynanmazsa geçersiz sayılır. Oynanacak gibi de durmuyor. O maçın oranını 1 olarak düşün, kuponda etkisiz. Genişletmek için tıkla... Diğer maçların oranıyla oynamış sayiliyor mu o zaman doğru mu anladim. 484334 dedi: O maç 1 oran olarak gösterilecek. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gitmeliyim bayiye şimdi gitsem paramı alabiliyor muyum?
Keremmss dedi: O maç bugün oynanmazsa geçersiz sayılır. Oynanacak gibi de durmuyor. O maçın oranını 1 olarak düşün, kuponda etkisiz. Genişletmek için tıkla... Diğer maçların oranıyla oynamış sayiliyor mu o zaman doğru mu anladim. 484334 dedi: O maç 1 oran olarak gösterilecek. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gitmeliyim bayiye şimdi gitsem paramı alabiliyor muyum?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Şubat 2024 #5 oHyder dedi: Diğer maçların oranıyla oynamış sayiliyor mu o zaman doğru mu anladim. Ne zaman gitmeliyim bayiye şimdi gitsem paramı alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Lizbon maçını görmezden gel, diğer maçların oranlarını çarpıp kazancını hesapla. Bayiye yarın gidersin, şu an 1 oran sayılmıyor oynanma ihtimali var.
oHyder dedi: Diğer maçların oranıyla oynamış sayiliyor mu o zaman doğru mu anladim. Ne zaman gitmeliyim bayiye şimdi gitsem paramı alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Lizbon maçını görmezden gel, diğer maçların oranlarını çarpıp kazancını hesapla. Bayiye yarın gidersin, şu an 1 oran sayılmıyor oynanma ihtimali var.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 4 Şubat 2024 #6 oHyder dedi: Ne zaman gitmeliyim bayiye şimdi gitsem paramı alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bugün olmayabilir ama yarın giderseniz alırsınız diye tahmin ediyorum.
oHyder dedi: Ne zaman gitmeliyim bayiye şimdi gitsem paramı alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bugün olmayabilir ama yarın giderseniz alırsınız diye tahmin ediyorum.