Kuponla vergisiz telefon almak sıkıntı çıkartır mı?

374530

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar N11'den A34 alacağım kupon var 1000TL 9.499TL oluyor ama faturada 1000 TL indirim oldu yaziyor. Bu sorun olur mu?

2. olarak faturadaki telefon numarasi benim üzerime mi olmasi gerek?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231124_170943_n11.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 125
Dostlar N11'den A34 alacağım kupon var 1000TL 9.499TL oluyor ama faturada 1000 TL indirim oldu yaziyor. Bu sorun olur mu?

2. olarak faturadaki telefon numarasi benim üzerime mi olmasi gerek?
N11’de ürünlerin altında satıcıya sor kısmı var oradan sorabilirsiniz veya müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz daha sağlıklı cevap alırsınız. Ben geçmişte yaptığım alışverişleri düşündüğümde bazı satıcılar kupon kullandığım için indirimli fiyattan fatura keserken bazı satıcılar ilandaki fiyattan fatura kesmişti. Faturada adınız ve TC kimlik numaranızı yazmanız yeterli gözüküyor (GSB’deki PDF e göre). Siz işinizi şansa bırakmayın adres ve telefon numaranızı da doğru girerseniz daha iyi olur.

Kaynak : https://gsbbiz.gsb.gov.tr/assets/pdf/WEB.pdf

Faturada kupon düştüğü gözüküyor ama ödenen tutar 9.499tl sorun olurmu?

Bu

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231124_234240_n11.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Hocam 1.000 TL kupon ne zaman aktif oluyor saat olarak? Ayrıyeten aldın mı telefonu geçerli oluyor muymuş vergisiz cihaz olarak?

Faturada kupon düştüğü gözüküyor ama ödenen tutar 9.499tl sorun olurmu?

Bu
Maalesef bilmiyorum, GSB'yi arayıp sorsanız daha iyi olur. Burada ürünün fiyatı ve yapılan indirim belirtilmiş. Benim bahsettiğim durum satıcının ürünü direkt indirimli fiyattan fatura etmesiydi.

Hocam 1.000 TL kupon ne zaman aktif oluyor saat olarak? Ayrıyeten aldın mı telefonu geçerli oluyor muymuş vergisiz cihaz olarak?
Fatura ciksin bakcaz aksam 4de geldi kupon 5 adetti seri olup alman lazım.

Bugünde gelecekmi bir bilgin varmi

Akşam derken 16.00 değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…