Kurallar neden bu kadar uzun?

• Türkçe kurallarına uymak.
  • Yanlış bilgi vermemek.
  • Yasa dışı içerik (korsan vb.) paylaşım yapmamak.
  • Uygunsuz üslup kullanmamak.
  • Gereksiz konu açmamak veya mesaj atmamak.
  • Konu açarken sistem bilgilerini vermek ve "acil, lütfen" gibi kelimeleri kullanmak.
1-2 haftada ban ata ata öğretiyorlar moderatörlerimiz
Kurallara girdim ilk geldiğimde. Okudum ve hiçbir şey hatırlamıyorum şu anda. Neden bu kadar uzun? Ha bir de moderatörler tüm kuralları nasıl ezberliyorlar?
Ezberlemiyorlar ki Temel kuralları bilirsen biter bu iş.

Son düzenleme:
Forumun bu konuda çok kasıntı olduğunu düşünüyorum. Ama diğer forumlarla karşılaştırma yaptığım zaman, bu düzen diğerlerinde yok. Buranın kalitesinin farkı diyelim.
Kalite bedava değil sonuçta.

Uzun değil. Farklı farklı konulara kısaca değinilmiş. Ben Technopat'ta çok fazla kural olduğuna inanmıyorum ya da öyle hissetmiyorum diyeyim. Yapmanız gereken Türkçe kurallarına dikkat etmek ve birkaç forum kuralına uymak. Gerisi standart zaten.

O sayfaya sadece ceza süreleri için bakıyorum. Belli başlı şeyleri bilmek yetiyor.

Yazım kurallarında hata yapma, küfür etme, yazım yanlışı olan mesajı alıntılama (bu kurala hala anlam veremiyorum maalesef), hakaret etme, emin değilsen yanlış bilgi verip yanlış yönlendirme. Bunlara özellikle dikkat edersen bir sorun yaşamazsın bu forumda En özet hali bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…