CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.652 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Mayıs 2022 #1 Anadolu imam hatip lisesi öğrencisiyim, büyük ihtimalle Kur'an dersinden kalacağım. Kalırsam sınıfta kalır mıyım, yoksa sorumlu geçebilir miyim? Ayrıca seneye okulumu değiştirmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2022
Anadolu imam hatip lisesi öğrencisiyim, büyük ihtimalle Kur'an dersinden kalacağım. Kalırsam sınıfta kalır mıyım, yoksa sorumlu geçebilir miyim? Ayrıca seneye okulumu değiştirmeyi düşünüyorum.
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.137 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Mayıs 2022 #2 Genel ortalaman 50 üzerindeyse sınıfı geçersin. Kur'an dersi de sorumluluğa kalır.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.652 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Mayıs 2022 #3 markosben dedi: Genel ortalaman 50 üzerindeyse sınıfı geçersin. Kur'an dersi de sorumluluğa kalır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki okul değiştirdiğim zaman sorumluluk sınavı olacak mıyım?
markosben dedi: Genel ortalaman 50 üzerindeyse sınıfı geçersin. Kur'an dersi de sorumluluğa kalır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki okul değiştirdiğim zaman sorumluluk sınavı olacak mıyım?
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.137 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Mayıs 2022 #4 CanVolteX dedi: Teşekkürler hocam. Peki okul değiştirdiğim zaman sorumluluk sınavı olacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Yeni okulunda eğer o ders yok ise eski okuluna gidip yapman gerekir bence. Tam emin değilim.
CanVolteX dedi: Teşekkürler hocam. Peki okul değiştirdiğim zaman sorumluluk sınavı olacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Yeni okulunda eğer o ders yok ise eski okuluna gidip yapman gerekir bence. Tam emin değilim.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.652 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Mayıs 2022 #5 markosben dedi: Sanırsam evet. Yeni okulunda eğer o ders yok ise eski okuluna gidip yapman gerekir bence. Tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Arapça dersindende kalıyorum. Okul değiştirdiğim zaman Arapça yerine Almanca gelecek.
markosben dedi: Sanırsam evet. Yeni okulunda eğer o ders yok ise eski okuluna gidip yapman gerekir bence. Tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Arapça dersindende kalıyorum. Okul değiştirdiğim zaman Arapça yerine Almanca gelecek.
Cengiz holding Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 228 25 Mayıs 2022 #6 Muaf olamıyor musun? Dilekçe ver muaf ol.