Kur'an-ı Kerim'de ilginç bir çelişki var

BİR Müslüman BANA AÇIKLAYABİLİR Mİ Allah HANİ GEREKSİZ İŞ YAPMAZ YA, bugün BİR BALİNANIN KARNININ İÇİNDE KULLANAMADIĞI AYAKLARI NEDEN VAR?

Sen bunu deyince aklıma felsefe hocamın lisede dediği geldi "Mercedes bile milyon arabada bir hata yapıyor ama bak insanlara kaç tane engelli var" demişti
 
@TheMinor buna da başka kaynaklardan bulundu demezsiniz umarım.
 
Birader sen ne sanıyorsun kendini acaba ? Kuranın benzerini yazabilirim diyor akla bak sen 1400 sene bunu hiç deneyen olmamış gibi konuşuyor.
Kur'an'ın kendisi İncil'e çok benzer zaten. Aslında göstereceğimiz örneği zaten sürekli söyleyip duruyorsun şu an.
 

Üstünlük sadece fiziki olarak düşünürsen olur mu zekamız sayesinde üstünüz eğer besin döngüsünü bozmak istesek her canlının sonunu getirebiliriz
 
Sen gökyüzüne bakarak güneş ışınlarının filtrelendiğini ve meteor düşse parçalanacağını tahmin edebili miydin bunlar sana öğretilmese?

Göğü de izni olmaksızın yere düşmekten o (koruyup havada) tutuyor.(hac 65)

Gökyüzünü yere düşebilen bir şey sanıyor hocam siz hala kuranda bilim var diyorsunuz yapmayın lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuranda evrim var falan yazıyor mu? Yoksa TikTok'taki başına takke geçirip ekran başında konuşanlar mı söyledi? İslam'ın kendisi evrimle çelişiyor kat kat. Nasıl reddetmiyor?
Hocam o arkadaş mikro evrim ile makro evrimi karıştırıyor muhtemelen.
 
Üstünlük sadece fiziki olarak düşünürsen olur mu zekamız sayesinde üstünüz eğer besin döngüsünü bozmak istesek her canlının sonunu getirebiliriz
Sence ben insanın zekası sayesinde bu kadar başarılı olduğunu bilmiyor muyum? Besin döngüsünü bitirsen ne olacak? Zararı yine sana gelecektir, orada kast ettiğim sizin üstünlük anlayışı ile bilimdeki anlam uyuşmuyor. İnsan üstün değildir, insan kadar zeki bir hayvan evrimleşir ise o zaman ne yapacaksın?
En üstte olmanın da bir anlamı yok, Dunkleoustus gibi zırhlı balıklar dönemlerinin kralları idi, dinozorlarda aynı şekilde ama sonuç ani bir yok oluş.
 
Göğü de izni olmaksızın yere düşmekten o (koruyup havada) tutuyor.(hac 65)

Gökyüzünü yere düşebilen bir şey sanıyor hocam siz hala kuranda bilim var diyorsunuz yapmayın lütfen.

Gerçekten okuma anlamayı bilmiyorsunuz veya kasıtlı yapıyorsun burada amaç Allah'ın gücünden bahsetmek her şeyin onun elinde olduğu isterse düzeni bozabileceği anlamı taşır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…