Sen o yüzyılda yaşayan adamlara dinozorları anlatırsan dalga geçip inanmazlar. Ayrıca bu bir Biyoloji kitabı değildir. Tek tek canlıların isimleri de Kur'an'da geçmez. Toplasan belki 30-40 canlı isminden başka da geçmiyordur.
Peki akrep geçiyor mu? O dönem akrep ve diğer canlılar vardı. Bu sorun derinliği çok sığ siz inanmak istemiyorsunuz bunu böyle sorularla takılıp kalıyorsunuz. Sizin inanmanız için ne tür kanıt bekliyorsunuz? Yani dinazor geçseydi o dönem insanları aklında bir takım sorular oluşurdu. Sorumu yine söyleyeyim sizin inanmanız için ne tür delil istiyorsunuz?
Kuranda fark ettiysen zaten her canlıdan bahsetmiyor. Dinozorlardan niye bahsetsin ? Bahsetse bile insanların artık bilmediği bir hayvan olduğu için bir şey ifade etmezdi.
Gerçekten tavuklar ile meteordan soyu tükenmiş ayrıca Allah'ın yarattığı olağanüstü bir canlıyı bir mi tutuyorsunuz? Neden yarattığını bile söylememiş. Bu olay benim aklıma İncil'den geldi. İncil'de de yok. Hiçbir dini kitapta yok.
@Semihfuat32 koskoca Allah oturup dinazorlar neden yok oldu diye sana mı açıklayacak kardeşim. Hayvanların günah işleme gibi bir iradeleri yok dinazorları sana anlatsa sen ne çıkaracaksın o dinazorların tarihinden.