uuuur Picopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Kurban Bayramı 6 Haziran'da başlayıp 9'unda bitecek, sizce o haftayı birleştirirler mi? Arada 4 gün var zor biraz ama sizce ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2025
Kurban Bayramı 6 Haziran'da başlayıp 9'unda bitecek, sizce o haftayı birleştirirler mi? Arada 4 gün var zor biraz ama sizce ne olur?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.596 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 22 Mayıs 2025 #2 Bir sonraki kabine toplantısında belli olur, muhtemelen haftaya pazartesi o da.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 uuuur dedi: Kurban Bayramı 6 Haziran'da başlayıp 9'unda bitecek, sizce o haftayı birleştirirler mi? Arada 4 gün var zor biraz ama sizce ne olur? Genişletmek için tıkla... 4 gün için neden tatil yapılsın? Arada 1-2 gün olunca yaparlar.
uuuur dedi: Kurban Bayramı 6 Haziran'da başlayıp 9'unda bitecek, sizce o haftayı birleştirirler mi? Arada 4 gün var zor biraz ama sizce ne olur? Genişletmek için tıkla... 4 gün için neden tatil yapılsın? Arada 1-2 gün olunca yaparlar.
uuuur Picopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #4 Rsmefaw dedi: 4 gün için neden tatil yapılsın? Arada 1-2 gün olunca yaparlar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum yoksa finaller 1 hafta ertlencek sıkıntı
Rsmefaw dedi: 4 gün için neden tatil yapılsın? Arada 1-2 gün olunca yaparlar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum yoksa finaller 1 hafta ertlencek sıkıntı
İbrahim009 Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #5 uuuur dedi: Kurban Bayramı 6 Haziran'da başlayıp 9'unda bitecek, sizce o haftayı birleştirirler mi? Arada 4 gün var zor biraz ama sizce ne olur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum birleştirmezler 1 gün tek ekstra tatil oluyor zaten.
uuuur dedi: Kurban Bayramı 6 Haziran'da başlayıp 9'unda bitecek, sizce o haftayı birleştirirler mi? Arada 4 gün var zor biraz ama sizce ne olur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum birleştirmezler 1 gün tek ekstra tatil oluyor zaten.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.723 Makaleler 5 Çözümler 277 23 Mayıs 2025 #6 Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et