Kurban kestiniz mi?

Kestik çok şükür.

Dostum boşver. Çünkü Allah'tan korkan sadece bir gün içinde bir hayvanı keserek, böyle "kestim" diye göstererek "siz kaç para verdiniz" diye sorarak inandığı varlığa ispatlayamaz. Sen daha doğru bir insansın benim gözümde. Hakikat içinde. Doğru olan içinde. Burayı boşver. Gösteriş yapmalarına karışma, bu şekilde iyi olduklarını düşünüyorlar. İyi olan insan her zaman iyidir. Her zaman yaptıklarını böyle söylemediklerine göre...O yüzden boşver Değiştiremezsin. Bu içten gelen duygudur. Seni birisi değiştirdi mi, bu düşüncelere zorlayan oldu mu ? Eminim olmamıştır, sen bu yaptıklarını içinde hissetmişsindir. Bu kadar basit.
@Potemkin Şöyle açıklayıcı ve mantıklı bir alıntı ile anlatmak istiyorum daha çok ne demek istediğimi;

"ama biliyorsun ki, benim için, rüzgarın alıp götürdüğü bir saman sapı gibidir vicdan. Çok değer veririm ona. Ortaya çıkan bu şiirsel tartışmayı geliştirmek isteseydim, saman çöpüne vicdandan daha çok önem verdiğimi eklerdim; çünkü saman çöpü onu yiyen öküz için yararlıdır, oysa çelik cırnaklarını göstermekten başka bir şey bilmez vicdan."

Hocam meraktan soruyorum siz kestiniz mi?

Gereksiz duyar kasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…