Dosyaların gizli olmadığına emin misin? denk gelmiştim indirdiğim bir oyunun dosyası gizliydi.Arkadaşlar oyunu kuruyorum ancak yüklediğim bölgede dosya yok kurulum dosyasını açıyorum yükleniyor bitiyor bittiğinde dosyayı kurduğum yerde hiçbir şey yok 1 2 kez de olmadı sürekli böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Hangi oyun? Nerden indirdin? Bunları'da yazarsanız yardımcı olalım.Arkadaşlar oyunu kuruyorum ancak yüklediğim bölgede dosya yok kurulum dosyasını açıyorum yükleniyor bitiyor bittiğinde dosyayı kurduğum yerde hiçbir şey yok 1 2 kez de olmadı sürekli böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
torrent diyebilirim :d önceden kurduğum dosyalardı ancak su anda kurulmuyor kuruyorum dosyalar gelmiyorNereden indirdin, ne kuruyorsun?
eminim 1 2 kere olmadı 5 10 kez olduDosyaların gizli olmadığına emin misin? denk gelmiştim indirdiğim bir oyunun dosyası gizliydi.
dostum her tür oyun hepsiHangi oyun? Nerden indirdin? Bunları'da yazarsanız yardımcı olalım.
orjinallikle alakası yok dostum önceden kurduğum oyunlar şimdi neden kurulmasınOyununuz orijinal mi?
mesela dosya konumu açıyorum kurulacak konum olarak orayı seçiyorum ancak kurduğumda dosyalar gelmiyorDosyaların gizli olmadığına emin misin? denk gelmiştim indirdiğim bir oyunun dosyası gizliydi.
Sosyalde korsana destek yok. Oyunu orijinal alırsanız büyük ihtimal sorun yaşamazsınız.orjinallikle alakası yok dostum önceden kurduğum oyunlar şimdi neden kurulmasın
CDSosyalde korsana destek yok. Oyunu orijinal alırsanız büyük ihtimal sorun yaşamazsınız.
CD de var 4 5 tane pes fln onlardada olmadıSosyalde korsana destek yok. Oyunu orijinal alırsanız büyük ihtimal sorun yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.