Başlangıçta Clover Bootloader Gelmedi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle Clover ile kurulumumu yaptım.
Sonra sitede anlatıldıgı üzere Clover Configirator ile efi dosyaları flashtan mevcut dıskın efı sine attım.
Ancak gene baslangıcta bootloader gelmedı.
Bende sinirlenip MultiBeast ile oradaki Chamelon boot manageri kurdum. Ancak bu seferde acılırken verbose mode devam ederken bazen ilk sanıye bazen 4-5 sanıye sonra reset atıyor sistem. Acılmıyor.
Bunun uzerıne Clover v2k indirdim. Onu kurdum. Kurarken özelleştirme olarak 64bitdrivers ve For UEFİ motherboard seceneklerı ile kurdum ancak ondada reset atıyor.
Şuandan ıtıbaren ben Flashtan EFİ ye atıyorum gene aynı bootloader yanı ya chamelon yada sonradankı clover geliyor.
Ben chamelonu kullanmak ıstıyorum aslında nası olacak.
Sistem flash diskteki Clover ile sorunsuz açılıyor :)
Stabil ve on numara hiçbir kextte srun yok. Direk açılıyor birşey kod vs. girmeden.
Ayrıca birde anlamadıgım nokta biosta Flash dısk UEFİ olarak gorunuyor benım harddisk AHCI P2 olarak gorunuyor. Neden sizce? Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çorba olmuş bu biraz. Önce sistemini yaz. UEFI mi yoksa Legacy mi? Boot sıralamasını nasıl yaptın ? Add as UEFI boot Option diyoruz rehberde, bunu atladın sanırım. Kısacası rehberi iyi takip etmediğinden olur genelde bunlar. Bu rehberi izle:

ASUS VivoPC'ye Mac OS X ve Windows 8 Kurulum Rehberi » Technopat

Şuan sorun yok Recep. Çok Teşekkür ederim ayrıca yardımın için. Yarın gündüz sistemi nasıl kurup nasıl düzenlediğimi anlatacağım. DSDT leri vs.vs paylaşacağım anakarta. Güzel bir anlatım hazırlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı