Kurgu için bir sistem topladım, iş monitör alma safhasına gelince kararsız kaldım. Kurgu için doğru renkleri yansıtabilecek bir monitör almak istiyorum. Sizce hangi monitörü almalıyım? Aynı monitörden iki tane alacağım muhtemelen. 24" veya 27" düşünüyorum. Hangi monitörü önerirsiniz? Topladığım sistem de bu:
Fiyat aralığı belirtmelisiniz. Yine de bu iş için IPS panel tavsiye ederim. Kurgu işinde çok faydasını gördüm. Proje teslim ettiğiniz zaman, en azından sizin renk paletiniz doğru oluyor. Teslim alan tarafın derdi oluyor sonrasında.
Fiyat aralığı belirtmelisiniz. Yine de bu iş için IPS panel tavsiye ederim. Kurgu işinde çok faydasını gördüm. Proje teslim ettiğiniz zaman, en azından sizin renk paletiniz doğru oluyor. Teslim alan tarafın derdi oluyor sonrasında.
İki adet alacaksanız, bütçeniz baya sınırlıyor seçenekleri. Panel kalitesi ve bazı lüksleri arka plana atmanız gerekebilir. 27” tek bir monitör işinizi görmez mi?
Hocam mönitörden memnun musunuz? Daha önce 144Hz kullandınız mı? Kıyas açısından soruyorum 75Hz beni düşündürüyor. Çok fazla para vermek de istemiyorum.
Hocam mönitörden memnun musunuz? Daha önce 144Hz kullandınız mı? Kıyas açısından soruyorum 75Hz beni düşündürüyor. Çok fazla para vermek de istemiyorum.
144Hz TN panel James Donkey monitör almıştım. Ölü pikselden dolayı iade ettim. Profesyonel e-sporcu değilim. Keyif için oynuyorum. Bu kalite için 144Hz yerine 75Hz IPS aldım. Pişman değilim.
Herkese merhaba arkadaşlar. Kara cumada almış olduğum James Donkey 24 inç monitördeki ölü pikselden dolayı iade edip yerine monitör arayışına başlamıştım. IPS ekranlar hakkında güzel yorumlar gördüğümden dolayı IPS ekranlara yöneldim. Ve 1 ms ve 5 ms arasındaki 4 ms farkın Türkiye'deki internet...