brnnn.14 Femtopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ekim 2025 #1 DaVinci uygulamasını ve kurgu gibi uygulamaları vs kaldırabilecek bir bilgisayar ihtiyacım var. Oyun bilgisayarları öneriyorlar genellikle ama Monster ile Lenovo arasında kaldım. Pek anlamam bu işlerden yardımcı olabilecek bilen birileri var mıdır?
DaVinci uygulamasını ve kurgu gibi uygulamaları vs kaldırabilecek bir bilgisayar ihtiyacım var. Oyun bilgisayarları öneriyorlar genellikle ama Monster ile Lenovo arasında kaldım. Pek anlamam bu işlerden yardımcı olabilecek bilen birileri var mıdır?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 892 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #2 Bütçeniz ne kadar? Artı 0 Eksi
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #3 Bütçe varsa kesinlikle Mac. Oyun oynayacaksan illa MSI öneririm ama üst serileri. Düşük bütçeli MSI laptoplar iyi olmuyor genelde. Artı 0 Eksi
Bütçe varsa kesinlikle Mac. Oyun oynayacaksan illa MSI öneririm ama üst serileri. Düşük bütçeli MSI laptoplar iyi olmuyor genelde.
KS KS brnnn.14 Femtopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ekim 2025 #4 cagr30 dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... max 50 Dusk06 dedi: Bütçe varsa kesinlikle Mac. Oyun oynayacaksan illa MSI öneririm ama üst serileri. Düşük bütçeli MSI laptoplar iyi olmuyor genelde. Genişletmek için tıkla... Bütçem max50 lenovo ,casper ve monster arasında kaldım Son düzenleme: 18 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
cagr30 dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... max 50 Dusk06 dedi: Bütçe varsa kesinlikle Mac. Oyun oynayacaksan illa MSI öneririm ama üst serileri. Düşük bütçeli MSI laptoplar iyi olmuyor genelde. Genişletmek için tıkla... Bütçem max50 lenovo ,casper ve monster arasında kaldım