X xprıvate999 Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #1 Dostlar merhaba bugün magazama 5300 VP ye kuronamı bıcagı geldı fakat bende uzaylı avcısı var. Sızce kuronami alınır mı? Cok kararsız kaldım. Ayrıaca bugün magazama onunla bırlıkte surat canavarı bıç ve denge yelpaze geldi. Ne yapmalıyım? Kafam cok karısık. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2024
Dostlar merhaba bugün magazama 5300 VP ye kuronamı bıcagı geldı fakat bende uzaylı avcısı var. Sızce kuronami alınır mı? Cok kararsız kaldım. Ayrıaca bugün magazama onunla bırlıkte surat canavarı bıç ve denge yelpaze geldi. Ne yapmalıyım? Kafam cok karısık.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 994 Çözümler 4 17 Ekim 2024 #2 xprıvate999 dedi: Dostlar merhaba bugün magazama 5300 VP ye kuronamı bıcagı geldı fakat bende uzaylı avcısı var. Sızce kuronami alınır mı? Cok kararsız kaldım. Ayrıaca bugün magazama onunla bırlıkte surat canavarı bıç ve denge yelpaze geldi. Ne yapmalıyım? Kafam cok karısık. Genişletmek için tıkla... Kuronomi guzel surekli oynuyorsaniz alinir yok ara sira giriyorum diyosaniz gerek yok o kadar para vermeye.
xprıvate999 dedi: Dostlar merhaba bugün magazama 5300 VP ye kuronamı bıcagı geldı fakat bende uzaylı avcısı var. Sızce kuronami alınır mı? Cok kararsız kaldım. Ayrıaca bugün magazama onunla bırlıkte surat canavarı bıç ve denge yelpaze geldi. Ne yapmalıyım? Kafam cok karısık. Genişletmek için tıkla... Kuronomi guzel surekli oynuyorsaniz alinir yok ara sira giriyorum diyosaniz gerek yok o kadar para vermeye.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #3 İğrenç bir bıçak. Denge yelpaze bile daha iyi ondan. Ama xenohunter varsa onu da almaya gerek yok.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 994 Çözümler 4 17 Ekim 2024 #4 WildArw dedi: İğrenç bir bıçak xenohunter daha iyi. Genişletmek için tıkla... Uzayli avcisinin animasyonlu hali uzayli avcisi oldugu icin hizli bayar ama daha iyi oldugu asikar.
WildArw dedi: İğrenç bir bıçak xenohunter daha iyi. Genişletmek için tıkla... Uzayli avcisinin animasyonlu hali uzayli avcisi oldugu icin hizli bayar ama daha iyi oldugu asikar.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.953 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 Denge çok F/P