Kuronami Marshall mı yoksa Asil Classic mi?

crysis34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama iki tane beklediğim skin geldi ikisinden birini alacağım fakat 15 Mayıs'ta hatıralar geçidi koleksiyonunda asil classic zaten gelecekmiş. Ben sizce şimdi hangisini almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama iki tane beklediğim skin geldi ikisinden birini alacağım fakat 15 Mayıs'ta hatıralar geçidi koleksiyonunda asil classic zaten gelecekmiş. Ben sizce şimdi hangisini almalıyım?

Marshall kullanıyorsan aktif olarak alabilirsin ben Raze main olduğum için klasik önemliydi Asil almıştım kullanıyorum.

Marshall var bende, güzel ama alınmaz pahalı. Seri tetik daha güzel ayrıca. Classic oynamıyorum pek ama seviyorsan alabilirsin.
Hocam bana kalsa zaten normalde asil classic alacağım da 15 Mayıs da yine gelecekmiş

Classic alırdım. Asil özellikle en iyisi bence kesinlikle classic oynamaya teşvik ediyor insanı.

Bende öyle düşünüyorum hocam ama 15 Mayıs'ta gelecek olan hatıralar geçidi koleksiyonunda asil classic de olacakmış.

Hocam bana kalsa zaten normalde asil classic alacağım da 15 Mayıs da yine gelecekmiş.

Bende öyle düşünüyorum hocam ama 15 Mayıs'ta gelecek olan hatıralar geçidi koleksiyonunda asil classic de olacakmış.

Bilemiyorum hocam asil classic favorim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…