ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.177 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #11 Furkan Borak dedi: Kötü skin. Anlamıyorum insanlar niye alıyor. Ego Vandal alın. Çok iyi hissiyatı. Genişletmek için tıkla... Abart. Kasası, görüntüsü, renkleri, sesi, hissiyatı çok iyi nasıl kötü skin olabiliyor anlamıyorum. Tek - si fiyatı o da bizimle alakalı bir durum.
Furkan Borak dedi: Kötü skin. Anlamıyorum insanlar niye alıyor. Ego Vandal alın. Çok iyi hissiyatı. Genişletmek için tıkla... Abart. Kasası, görüntüsü, renkleri, sesi, hissiyatı çok iyi nasıl kötü skin olabiliyor anlamıyorum. Tek - si fiyatı o da bizimle alakalı bir durum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.553 Makaleler 2 Çözümler 36 25 Mart 2025 #12 ubiiyy dedi: Abart. Kasası, görüntüsü, renkleri, sesi, hissiyatı çok iyi nasıl kötü skin olabiliyor anlamıyorum. Tek - si fiyatı o da bizimle alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Çok premium hissettiren bir Vandal.
ubiiyy dedi: Abart. Kasası, görüntüsü, renkleri, sesi, hissiyatı çok iyi nasıl kötü skin olabiliyor anlamıyorum. Tek - si fiyatı o da bizimle alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Çok premium hissettiren bir Vandal.