Kuronami Vandal mı Zaman Ötesi Vandal mı?

away with u

Yoctopat
Daha fazla  
Ben 3 yıldır mağazama zaman ötesi gelsin diye beklerken hayatım kaydı evori champions kaos Arcane gibi Vandal'ları aldim. O yüzden şu an mağazama kuronomi gelmişken almak ya da yine onu beklemek arasında kaldım. VP yükleme sebebim.
-Zaman Ötesi Vandal.
-Zifiri Phantom.
-Kuronami Vandal.
O yüzden düzenli kullanan biri önerileri onermedigini söylerse sevinirim.

Kuronami Vandal kullanıyorum sıkılmıyorum bence çok iyi.
Zifiri Phantom güzel ama sırçiçeği de bekleyebilirsiniz hissiyatı bence çok güzel.

Zamanın ötesi vandal güzeldir, ancak dikkat dağıtabilir. Ben kuronomi öneriyorum, ancak Gaia vandal, felaketin kalbi vandal'ı daha çok öneriyorum.

Kuronami sesi de çok güzel görsel efektleri de, kendisi de çok güzel. Zaman ötesi ve kuronami sesleri birbirine yakın bence metalik tarzda sesleri var. Görüntü olarak ve sıkış hissiyatı kuronami bence. Sanki daha az sekiyor(!) :d

Kuronami cidden hiç sıkmayan bir set geldiyse kaçırma derim.

Zamanın ötesi çok vurduruyor ama bir yerden sonra baymaya başlıyor.

Kuronami Vandal kullanıyorum sıkılmıyorum bence çok iyi.
Zifiri Phantom güzel ama sırçiçeği de bekleyebilirsiniz hissiyatı bence çok güzel.
teşekkür ederim sırçiçeği ile full seti pembe yapabilirim

Zamanın ötesi çok vurduruyor ama bir yerden sonra baymaya başlıyor.
bir çok skin öyle oluyor gibi

Kuronami cidden hiç sıkmayan bir set geldiyse kaçırma derim.
burdaki yanıtların aksine herkes alma demişti

çok teşekkür ederimm

Zamanın ötesi vandal güzeldir, ancak dikkat dağıtabilir. Ben kuronomi öneriyorum, ancak Gaia vandal, felaketin kalbi vandal'ı daha çok öneriyorum.
sağ ol tavsiyeni göz önünde bulundurarak karar vereceğim

Almadığıma pişman olduğum tek set kuronami. Oyunun en güzel seti bence.
arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…