İkisi de güzel geldi ama anomali içimi biraz daraltır, kuronami de hemen sıkarmış gibi hissediyorum. Yine de ikisi de birbirinden güzel duruyor karar veremedim
İkisi de güzel geldi ama anomali içimi biraz daraltır, kuronami de hemen sıkarmış gibi hissediyorum. Yine de ikisi de birbirinden güzel duruyor karar veremedim
Kuronomi en iyi 3 Vandaldan bir tanesi. Birincisi felaketin kalbi, ikinci kuronomi, ucuncu mavi Gaia. Anomali sacmaligi yerine Kuronomi alin. Kuronominin magazaya gelmesi nadirdir.
Kuronomi en iyi 3 vandaldan bir tanesi. Birincisi felaketin kalbi, ikinci kuronomi, ucuncu mavi gaia. Anomali sacmaligi yerine kuronomi alin. Kuronominin magazaya gelmesi nadirdir.
2 vandalıda alacak gücünüz yoksa ve başka vandalınız yoksa anomali alın ama 2 vandalıda alabilirim veya mağzama gelen başka bir vandalıda alabilirim diyorsanız kuronami vandalı alın.