ReaYusuf Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Seri tetik sheriff var ama sıkılmaya başladım. Siz kuronami sheriff alayim mi? Seri tetik vurduramamaya başladı artık. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2024
Seri tetik sheriff var ama sıkılmaya başladım. Siz kuronami sheriff alayim mi? Seri tetik vurduramamaya başladı artık.
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Çok büyük ben pek sevmiyorum.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.541 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2024 #3 ReaYusuf dedi: Seri tetik sheriff var ama sıkılmaya başladım. Siz kuronami sheriff alayim mi? Seri tetik vurduramamaya başladı artık. Genişletmek için tıkla... Seviyosanız alabilirsiniz şahsen ben beğenmiyorum.
ReaYusuf dedi: Seri tetik sheriff var ama sıkılmaya başladım. Siz kuronami sheriff alayim mi? Seri tetik vurduramamaya başladı artık. Genişletmek için tıkla... Seviyosanız alabilirsiniz şahsen ben beğenmiyorum.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 3 Ağustos 2024 #4 Çekiş animasyonu cok güzel fakat elde duruşunu pek sevmedim.
eskici1514 Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 83 3 Ağustos 2024 #5 Ben kuronamiyi set alarak aldım ama bence tek başarısız olanı sheriff skini. Diğerlerinin hepsi çok güzel. Bende de ekstra olarak sadece seri tetik var ama kesinlikle anomali geldiği an anomali alacağım çok iyi vurdurtuyor hissiyatı süper.
Ben kuronamiyi set alarak aldım ama bence tek başarısız olanı sheriff skini. Diğerlerinin hepsi çok güzel. Bende de ekstra olarak sadece seri tetik var ama kesinlikle anomali geldiği an anomali alacağım çok iyi vurdurtuyor hissiyatı süper.