Merhaba. Yaklaşık 30 gündür kuronomi bekliyorum. Bugün ilçe dışındaydım mağazaya bir şey gelmemiştir diye önemsemiyordum eve gidince anomali setinin tamamını alacaktım, eve geldim mağazada kuronomi, hesapta 4645 VP var. 3 skin almak mı yoksa 2 skin almak mı diye? Sizce hangisi?
Merhaba. Yaklaşık 30 gündür kuronomi bekliyorum. Bugün ilçe dışındaydım mağazaya bir şey gelmemiştir diye önemsemiyordum eve gidince anomali setinin tamamını alacaktım, eve geldim mağazada kuronomi, hesapta 4645 VP var. 3 skin almak mı yoksa 2 skin almak mı diye? Sizce hangisi?
Böyle soruların burada sorulmasını doğru bulmuyorum sonuçta herkesin zevki aynı olmuyor hangisi gözüne güzel gözüküyorsa hangisiden daha çok keyif alacağım diyorsan onu al.
Oyundaki en değerli skin setleri mağazaya yanlızca bir kez gelmiş ve gelecek olanlardır. Kuronami gibi bir kaplamaya oyundaki en değerli kaplama denemez.