Kuronomi vs kaos vandal vs champions Phantom

Liquorr

Hectopat
Aklımda da bu aralar bu 3 skin var, sizce hangisini almalıyım? Kuronomi daha çok hoşuma gidiyor, bitirişi vs. daha güzel bence. Ama spray atmak daha zevkli geliyor ve kaosun sprayi bence bayağı iyi. Phantom kullanmıyorum ama champions Phantom da güzel gibi sizce ne alabilirim? Sizin önerileriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben kuronamiciyim mükemmel bişey ya.

Kaos Vandalım var. Champions Phantom'um var. Şu an Kuronomi Vandal, felaketin kalbi Vandal, Gaia Vandal bekliyorum. Kısacası, Champions Phantom yoksa Champions Phantom, eğer başka bir Phantom skini varsa kaos hariç bir vandal skini.

Kuronami al bence. Kullanmadığın bir silaha skin almak mantıksız.

kuronami var bende kaosuda pek beğenmiyorum fakat champions phantom hesabına ileride değer katar binevi bir yatırım. Eğer ilerde satmayı düşünüyorsan veya hesabım değerli olsun diyorsan champions, değer umrumda değil vandala almak istiyorum diyorsan kuronami almanı öneririm hem renkleri hem hissiyatı hemde animasyonları olarak oyuna gelmiş en iyi vandal skini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…