Kuronomi vs Kaos Vandal

Aaron Skywalker

Picopat
Daha fazla  
Kuronomi'nin reload ve bitirişi çok güzel fakat Kaos daha güzel hissettiriyor sıkarken. Tek bir skin alabilirim ve çevremdekiler Kuronomi tek başına bir sure sonra sıkıyor, Kaos alsan daha iyi tarzı şeyler söylüyorlar, uzun zamandır Kuronomi kullanan varsa yardım edebilir mi?

Kuronomi'nin reload ve bitirişi çok güzel fakat kaos daha güzel hissettiriyor sıkarken. Tek bir skin alabilirim ve çevremdekiler kuronomi tek başına bir sure sonra sıkıyor, kaos alsan daha iyi tarzı şeyler söylüyorlar, uzun zamandır kuronomi kullanan varsa yardım edebilir mi?

Hocam ikisi de güzel hangisini daha çok beğeniyorsanız hangisi gözünüze daha çok hitap ediyorsa onu alın burada herkes kendi sevdiğini söyleyecek kısaca hangisini daha çok beğeniyorsanız onu alın.

İkisini de kullanıyorum. Kuronomi stabillik konusunda daha iyi, özellikle siyahı. Ancak kaos alınca da farklı bir oynanış tarzına geçiyorum, sanki daha rahat Pre-Fire atabiliyorum ve mermi daha iyi gidiyor gibi.

Kuronomi'nin reload ve bitirişi çok güzel fakat kaos daha güzel hissettiriyor sıkarken. Tek bir skin alabilirim ve çevremdekiler kuronomi tek başına bir sure sonra sıkıyor, kaos alsan daha iyi tarzı şeyler söylüyorlar, uzun zamandır kuronomi kullanan varsa yardım edebilir mi?

Kuronami One tap kaos spray bana göre hangisi gelirse onu alın pişman olmazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı