Kurs eğitimi ile kaç ayda B2 Almanca öğrenilir?

Demir Scaletta

Hectopat
Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Üniversiteyi Almanya'da Almanca okumak istiyorum, seviyem A1 desem yalan olmaz. Devamlı kurs alarak (Goethe Institut) kaç ayda B2+/C1 seviyesine ulaşırım? Kafamın asıl karıştığı nokta şu, kimisi demiş ki ben 7 yılda ulaşamadım sen nasıl ulaşacaksın; kimisi demiş ki ben 8-9 ayda hallettim. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Aktif olarak birileriyle konuşman lazım. Eğitim sadece bir yere kadar geliştirir. Mümkünse iyice öğrendiğini anladığın zaman altyazısız almanca dizi izleyip çevirmeye çalış not et hatalarına bak.

Eğer siz öğrendiyseniz belli seviyelere gelmeniz ne kadar zamanınızı aldı acaba?

Hocam yerlilerle konuşun orda yaşıyanlarla konuşursanız emin olun siz farketmeden seviyeniz baya bi ilerler bazı akrabalarım orda onlar almancanın a sını bilmezdi sadece temel şeyleri öğrendikten sonra yaşayarak gerisini tamamladılar şuan arada sırada türkçe konuşmayı bile unutuyolar öyle düşünün tanıdığınız yoksa kurs alın en azından sizi b1 seviyesine getirir sonrada yüz yüze konuşarak alışırsınız akıcılığınız artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…