Kurs önerleri

atos

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, bugün büyük bir indirimle yaklaşık 1400 TL olan kursları 200 TL'ye getirdim. Çoğu ürün bugün 27 TL idi ben de kendimi geliştirmek için Adobe Premier Adobe After Effects ve Adobe CC Photoshop aldım Adobe olarak başka etik hacking, borsa gözlemleme, oyun programlama ve normal programlama aldım. Önerileriniz neler yaşım 14 bunları öğrenmek işime yarar mı?
Bu arada hackingi vs çocuk gazına gelip almadım ismim hesap eski olduğundan böyle.

Selamlar, bugün büyük bir indirimle yaklaşık 1400 TL olan kursları 200 TL'ye getirdim. Çoğu ürün bugün 27 TL idi ben de kendimi geliştirmek için Adobe Premier Adobe After Effects ve Adobe CC Photoshop aldım Adobe olarak başka etik hacking, borsa gözlemleme, oyun programlama ve normal programlama aldım. Önerileriniz neler yaşım 14 bunları öğrenmek işime yarar mı?
Bu arada hackingi vs çocuk gazına gelip almadım ismim hesap eski olduğundan böyle.
Yazılım alanında hangi dalda ilerlemek istiyorsun hedefin nedir ona göre kurs almanı tavsiye ederim.

İngilizcen kötüyse ingilizce kursu almanı öneririm.

Kursları aldıysan artık pek fazla söze gerek yok. Ancak hangi alanda ilerleyeceğini bilmiyorsan şöyle bir tavsiyede bulunayım, BTK Akademi üzerinden birçok kursa ücretsiz bir şekilde erişebiliyorsun. En azından buradan dillere bir göz atarsan belki de hangisinin sana daha uygun olduğunu anlayabilir, buna göre de farklı kaynaklardan istediğin kursları alabilirsin.

Ancak arkadaşın dediği gibi, yazılımın dili İngilizcedir. Öncelikle bilmiyorsan onu öğrenmen senin için daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı