Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.602 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar herhangi bir kursta sevgili yapmak yasak mı? Uygun bir yer mi sevgili yapmak için?
limon.34 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 269 Çözümler 1 21 Eylül 2025 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar herhangi bir kursta sevgili yapmak yasak mı? Uygun bir yer mi sevgili yapmak için? Genişletmek için tıkla... Kurs dediğiniz yer neresi?
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar herhangi bir kursta sevgili yapmak yasak mı? Uygun bir yer mi sevgili yapmak için? Genişletmek için tıkla... Kurs dediğiniz yer neresi?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.602 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #3 limon.34 dedi: Kurs dediğiniz yer neresi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kursu gibi.
limon.34 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 269 Çözümler 1 21 Eylül 2025 #4 Peki sevgili olmanıza engel olduğunu düşündüğünüz şey nedir?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.602 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #5 limon.34 dedi: Peki sevgili olmanıza engel olduğunu düşündüğünüz şey nedir? Genişletmek için tıkla... Dershanede yasaktti çünkü ve kursta yapan görmedim insanlar okulda üniversitede yapıyor.
limon.34 dedi: Peki sevgili olmanıza engel olduğunu düşündüğünüz şey nedir? Genişletmek için tıkla... Dershanede yasaktti çünkü ve kursta yapan görmedim insanlar okulda üniversitede yapıyor.
limon.34 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 269 Çözümler 1 21 Eylül 2025 #6 Barisgzl1 dedi: Dershanede yasaktti çünkü ve kursta yapan görmedim insanlar okulda üniversitede yapıyor. Genişletmek için tıkla... Habersizce yapabilirsiniz ama bence bu kararı siz almalısınız konuyu açmanız biraz abes açıkçası.
Barisgzl1 dedi: Dershanede yasaktti çünkü ve kursta yapan görmedim insanlar okulda üniversitede yapıyor. Genişletmek için tıkla... Habersizce yapabilirsiniz ama bence bu kararı siz almalısınız konuyu açmanız biraz abes açıkçası.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.602 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #7 limon.34 dedi: Habersizce yapabilirsiniz ama bence bu kararı siz almalısınız konuyu açmanız biraz abes açıkçası. Genişletmek için tıkla... Gizlice yapmam ben.
limon.34 dedi: Habersizce yapabilirsiniz ama bence bu kararı siz almalısınız konuyu açmanız biraz abes açıkçası. Genişletmek için tıkla... Gizlice yapmam ben.
limon.34 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 269 Çözümler 1 21 Eylül 2025 #8 Barisgzl1 dedi: Gizlice yapmam ben. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz o zaman sevgili yapmanız yasaksa yapmayın.
Barisgzl1 dedi: Gizlice yapmam ben. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz o zaman sevgili yapmanız yasaksa yapmayın.