Kurtarılan HDD'den veri alınamıyor

zoruoynayan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Silinen HDD'deki dosyaları boyutu boyutuna geri kurtardım.
Fakat kurtarılan arşivin % 99'u bozuk halde elime ulaştı. Çoğunluğu şifresiz. PNG. HEIC. JPG gibi sık kullanılan dosya türleri olmasına rağmen silinen hard diskten kurtarılan hiçbir fotoyu önizleyemedim yani açamadım.
Önce Recuva isimli ücretsiz bir program kullandım akabinde EaseUS data programını kullandım yine de nafile.

*Hdd silindikten sonra üzerine kesinlikle hiçbir veri yazılmamıştır ve data recovery yaptığımda % 100'ünü kurtardım. Fakat % 100'ünüde önizleyemedim açamadım. 98 bine yakın fotoğraflarımızın olduğu arşivi kurtarıyorum elimde 780 GB'lık recovery edilmiş data mevcut ama önizlemek istediğimde hiçbir şekilde açılmıyor.

USB'den silinen dosyaları sağlıklı bir şekilde %70 oranında geri kurtaran program söz konusu HDD hiçbir şekilde sonuç alınamıyor. Bu konu hakkında çoğunluk kullanıcının bir fikri olmadığınında farkındayım ama benim bu verileri kurtarmam şart. Bu işi yapan firmalar olduğunu öğrendim sabit diski veriyorsunuz ve onlar içerisindeki veriyi kurtarıyormuş.

Üzerine hiçbir dosya yazılmamış HDD'den fotoları kurtarmak gerçekten de bu kadar imkansız mı? Konu hakkında sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerine bir şey yazılmış olsa zaten hiçbir şeyi kurtaramazdın, imkansız değil tabii ki ama elindeki araç gereçlerle imkansız umarım kullandığın yazılım dosyalarını bozmamıştır genelde bozuyorlar çünkü ayrıca 780gb veri gerçekten fazla disk hala duruyor mu yoksa herhangi bir firmayla iletişime geçtin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…