Çözüldü Kurtarma CD'si ile Windows Onardığımda Dosyalarım Gider mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Biggie-G

Femtopat
Tekrardan merhabalar, yeni RAM taktığımda bilgisayarım açılmamıştı şu an sistem açılıyor ama Windows açılmıyor. Birkaç bilgisayarcı tanıdıklara danıştım bu konuyu, kurtarma CD'si düzelebileceğini söyledi ama aklımda bir soru var, ben kurtarma CD'si ile Windows'u onardığım zaman D diskindeki bilgilerim gider mi? Önemli bilgilerim var içinde ve tek harddisk 2 bölüme ayrılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tekrardan merhabalar, yeni RAM taktığımda bilgisayarım açılmamıştı şu an sistem açılıyor ama Windows açılmıyor. Birkaç bilgisayarcı tanıdıklara danıştım bu konuyu, kurtarma CD'si düzelebileceğini söyledi ama aklımda bir soru var, ben kurtarma CD'si ile Windows'u onardığım zaman D diskindeki bilgilerim gider mi? Önemli bilgilerim var içinde ve tek harddisk 2 bölüme ayrılmış.
Kurtarma diskiyle format attığımı bilirim. Yani Format atıyormuşsun gibi.
Kurtarma diskiyle format attığımı bilirim. Yani Format atıyormuşsun gibi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı