Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 18 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın kurtarma diskini sanal makineyle test etmek istiyorum. Acaba driverlar yüklü diye bir sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın kurtarma diskini sanal makineyle test etmek istiyorum. Acaba driverlar yüklü diye bir sıkıntı çıkar mı?
B BamTeli Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer İstanbul Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #2 Longhorn dedi: Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın kurtarma diskini sanal makineyle test etmek istiyorum. Acaba driverlar yüklü diye bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... En fazla sanal makine bozulur. Deneyebilirsiniz. Çalışması gerekir. Artı 0 Eksi
Longhorn dedi: Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın kurtarma diskini sanal makineyle test etmek istiyorum. Acaba driverlar yüklü diye bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... En fazla sanal makine bozulur. Deneyebilirsiniz. Çalışması gerekir.