Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Yeni birim oluşturmak istiyordum 4 birim olduğu için oluşmuyordu, ben de kurtarma diskini sildim. Bir zararı olur mu?
Yeni birim oluşturmak istiyordum 4 birim olduğu için oluşmuyordu, ben de kurtarma diskini sildim. Bir zararı olur mu?
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Rsmefaw dedi: Yeni birim oluşturmak istiyordum 4 birim olduğu için oluşmuyordu, ben de kurtarma diskini sildim. Bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurtaramazsın.(Başka bişey olmaz.)
Rsmefaw dedi: Yeni birim oluşturmak istiyordum 4 birim olduğu için oluşmuyordu, ben de kurtarma diskini sildim. Bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurtaramazsın.(Başka bişey olmaz.)
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 Yusuf Tuğra dedi: Kurtaramazsın.(başka bir şey olmaz.) Genişletmek için tıkla... Nasıl geri getirebilirim peki?
Yusuf Tuğra dedi: Kurtaramazsın.(başka bir şey olmaz.) Genişletmek için tıkla... Nasıl geri getirebilirim peki?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.181 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 Yusuf Tuğra dedi: Kurtaramazsın.(Başka bişey olmaz.) Genişletmek için tıkla... Kurtaramazsak ne olur? Bir sorun teşkil ediyor mu?
Yusuf Tuğra dedi: Kurtaramazsın.(Başka bişey olmaz.) Genişletmek için tıkla... Kurtaramazsak ne olur? Bir sorun teşkil ediyor mu?
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #5 Crownguard dedi: Kurtaramazsak ne olur? Bir sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Verilerin kaybolur sadece.
Crownguard dedi: Kurtaramazsak ne olur? Bir sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Verilerin kaybolur sadece.
286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #6 Birşey olmaz silin gitsin zaten herzaman temiz kurulum yapın kurtarma diski yada geri yükleme ile sistem kurmayın Sizin için önemli olan verileri bir yere kopyalayın
Birşey olmaz silin gitsin zaten herzaman temiz kurulum yapın kurtarma diski yada geri yükleme ile sistem kurmayın Sizin için önemli olan verileri bir yere kopyalayın