envero7 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 75 16 Mayıs 2020 #1 Merhaba gece oyun indirirken açık bırakıp yattım sabah kalkınca da elektrik gitmişti. Sonra bilgisayarı açınca böyle bir hata ile karşılaştım. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
Merhaba gece oyun indirirken açık bırakıp yattım sabah kalkınca da elektrik gitmişti. Sonra bilgisayarı açınca böyle bir hata ile karşılaştım. Ne yapmalıyım?
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 16 Mayıs 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS envero7 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 75 16 Mayıs 2020 #4 Hata kodu şimdi de 0xc000007b oldu düzelmiyor... Flash bellek ile format atmayı deniyorum lakin gene mavi ekran geliyor. Artı 0 Eksi
Hata kodu şimdi de 0xc000007b oldu düzelmiyor... Flash bellek ile format atmayı deniyorum lakin gene mavi ekran geliyor.