B brkecann Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 148 Çözümler 3 Yer Turkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #1 Windows 10 kullanıyorum. Bir kurtarma hatasıyla karşılaştım. Bilgisayar 10 20 saniye sonra kendini kapatıyor. Açmaya çalıştığımda siyah ekran çıkıyor ya da kurtarma hatası. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2019
Windows 10 kullanıyorum. Bir kurtarma hatasıyla karşılaştım. Bilgisayar 10 20 saniye sonra kendini kapatıyor. Açmaya çalıştığımda siyah ekran çıkıyor ya da kurtarma hatası. Yardımcı olur musunuz?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 12 Mayıs 2019 #2 BIOS ayarlarını defualt(varsayılan) hale getirin. Olmazsa aşağıdaki videoda uygulananları sırayla yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS ayarlarını defualt(varsayılan) hale getirin. Olmazsa aşağıdaki videoda uygulananları sırayla yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B brkecann Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 148 Çözümler 3 Yer Turkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2019 #3 166079 dedi: BIOS ayarlarını defualt(varsayılan) hale getirin. Olmazsa aşağıdaki videoda uygulananları sırayla yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O hatayı vermesini geçtim, açılıyor siyah ekran geliyor öyle kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2019
166079 dedi: BIOS ayarlarını defualt(varsayılan) hale getirin. Olmazsa aşağıdaki videoda uygulananları sırayla yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O hatayı vermesini geçtim, açılıyor siyah ekran geliyor öyle kalıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2019 #4 Sistem zarar görmüş. Temiz kurulum yapın 1903 ile.
B brkecann Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 148 Çözümler 3 Yer Turkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2019 #5 claus dedi: Sistem zarar görmüş. Temiz kurulum yapın 1903 ile. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlere götürdük hardiskten kaynaklı olabilir dediler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2019
claus dedi: Sistem zarar görmüş. Temiz kurulum yapın 1903 ile. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlere götürdük hardiskten kaynaklı olabilir dediler.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2019 #6 HDD tam olarak kontrol için HD tune aracı ile kontrol lazım. Kontrol edilip arıza varsa değişmelisin.
HDD tam olarak kontrol için HD tune aracı ile kontrol lazım. Kontrol edilip arıza varsa değişmelisin.