M mehm3ttw26 Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 iPhone SE2 cihazım kurtarma modunda ve PC'ye bağlı. PC telefonu görmüyor, ne yapacağım? iTunes ve diğer yazılımlar görmüyor.
iPhone SE2 cihazım kurtarma modunda ve PC'ye bağlı. PC telefonu görmüyor, ne yapacağım? iTunes ve diğer yazılımlar görmüyor.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.165 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2025 #2 Farklı bir kablo ile denediniz mi? Bazı kablolarda sorun olabiliyor hocam.
M mehm3ttw26 Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #3 Daryl1dx dedi: Farklı bir kablo ile denediniz mi? Bazı kablolarda sorun olabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam aynı sonuç sıfır kablo aldım aynı sonuç.
Daryl1dx dedi: Farklı bir kablo ile denediniz mi? Bazı kablolarda sorun olabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam aynı sonuç sıfır kablo aldım aynı sonuç.