Olmaz. Ben direk next diyordum. Siz hiçbir şeye dokunmayın. O kendisi halleder.Selam ben HP markalı bilgisayarıma BIOS güncellemesi yapacağım USB'ye kurtarma sürücüsü oluşturmamı istiyor yapmazsam bir sorun olur mu?
Bozuk bios'lu cihazlarda kullanmak için bir kurtarma usb flash sürücüsü oluşturun diyor.Ekran görüntüsünde bu uygulamanın işlevleri listelenmiş, sizden kurtarma sürücüsü oluşturmanızı istemiyor @Ablaci.
Bu uygulama recovery USB'leri oluşturabilir diyor. İkna olmadıysanız Google Translate var.Bozuk bios'lu cihazlarda kullanmak için bir kurtarma usb flash sürücüsü oluşturun diyor.
Bunu diyor neyse o zaman ben yapıyorum.Bu uygulama recovery USB'leri oluşturabilir diyor. İkna olmadıysanız Google Translate var.
Translate halka açık değiştirilebilir bir uygulama. Önermiyorum.Bu uygulama recovery USB'leri oluşturabilir diyor. İkna olmadıysanız Google Translate var.
Bunu benim öğretmem kesinlikle gerekmiyor ama aşağıda bir liste verilmiş ve yukarıdaki cümlenin devamında olasılıklar listelenmiş, translate'e kesik cümleyi yapıştırdınız. "It can" ile başlamanız gerek.Bunu diyor neyse o zaman ben yapıyorum.
Google Translate halka açık değil, topluluk çevirileri doğrulanmadan yayınlanmıyor. Tabi ki yanlışlıklar olabilir ama bilmeyenler için gayet güzel bir hizmet. Benim kendi çevirim ile uyuştuğu için bu durumda gayet düzgün çeviri yapıyor diyebilirim.Translate halka açık değiştirilebilir bir uygulama. Önermiyorum.
Hocam şu şekilde ;Bunu benim öğretmem kesinlikle gerekmiyor ama aşağıda bir liste verilmiş ve yukarıdaki cümlenin devamında olasılıklar listelenmiş, translate'e kesik cümleyi yapıştırdınız. "It can" ile başlamanız gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.