Kurtarma sürücüsü olmadan BIOS güncellemesi yapmak sorun yaratır mı?

Ablaci

Hectopat
Selam ben HP markalı bilgisayarıma BIOS güncellemesi yapacağım USB'ye kurtarma sürücüsü oluşturmamı istiyor yapmazsam bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• 1651672710768.png
    1651672710768.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsünde bu uygulamanın işlevleri listelenmiş, sizden kurtarma sürücüsü oluşturmanızı istemiyor @Ablaci.

BIOS güncellemelerini tedbir alarak yapın, laptop ise pilinin dolu olmasına pc ise harici yedek bir güç kaynağınız olmasına dikkat edin.

Bunu diyor neyse o zaman ben yapıyorum.
Bunu benim öğretmem kesinlikle gerekmiyor ama aşağıda bir liste verilmiş ve yukarıdaki cümlenin devamında olasılıklar listelenmiş, translate'e kesik cümleyi yapıştırdınız. "It can" ile başlamanız gerek.
Translate halka açık değiştirilebilir bir uygulama. Önermiyorum.
Google Translate halka açık değil, topluluk çevirileri doğrulanmadan yayınlanmıyor. Tabi ki yanlışlıklar olabilir ama bilmeyenler için gayet güzel bir hizmet. Benim kendi çevirim ile uyuştuğu için bu durumda gayet düzgün çeviri yapıyor diyebilirim.

Bunu benim öğretmem kesinlikle gerekmiyor ama aşağıda bir liste verilmiş ve yukarıdaki cümlenin devamında olasılıklar listelenmiş, translate'e kesik cümleyi yapıştırdınız. "It can" ile başlamanız gerek.
Hocam şu şekilde ;
This is the HP BIOS update and recovery utility. It can:
update the system BIOS on this device.
create a recovery USB flash drive to use on devices with comupted BIOS.
copy the BIOS image in order to use it on other devices.

Çeviri;

Bu, HP BIOS güncelleştirme ve kurtarma yardımcı programıdır. Olabilir: bu aygıttaki sistem bıos'unu güncelleyin. birleştirilmiş bıos'lu aygıtlarda kullanmak üzere bir kurtarma USB flash sürücüsü oluşturun. BIOS görüntüsünü diğer aygıtlarda kullanmak için kopyalayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı