Kurtlar neden diğer hayvanlara göre daha zayıf?

falconnF5

Centipat
Daha fazla  
Kurtlar günlük olarak 9-10 kg et tüketmelerine rağmen neden diğer hayvanlara göre daha sıskalar?

Wikipedia'ya baktığımız zaman kurtların 35-40 kg olduğunu söylüyor fakat şahsen ben buna inanmıyorum. Çünkü zayıf kurtlar hariç ortalama bir kurdun dış görünüşüne baktığımız zaman en az 60-70 kg gösteriyor.

35-40 kilo kurt görürseniz anadolu dağlarında, cebime atıp geleyim eve O kadar da zayıf değiller. Çok da iri olmamaları lazım o kadar atik olmanın da bir bedeli var.

Ama Türkiye sınırları içerisinde yaşayan kurtlar zayıf olabilir bir tık

35-40 kilo kurt görürseniz Anadolu dağlarında, cebime atıp geleyim eve O kadar da zayıf değiller. Çok da iri olmamaları lazım o kadar atik olmanın da bir bedeli var.

Ben söylemiyorum 35-40 olduklarını Wikipedia'da yazıyor zaten bunun mantıksız olduğunu inanmadığımı da belirttim. Yani bir aslan kadar ya da ayı kadar iri olmalarını beklemiyorum tabii ki ama en azından bir jaguar veya leopar kadar olmaları gerekirdi ki günlük olarak hemen hemen aynı miktarda et tüketiyorlar.

Evet evet haklısınız, ama gerçekten de biraz zayıflarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…