atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Bana göre; 1- kılıç (Mehmet karahanlının sağ kolu) 2- laz ziya (kurtlar konseyi üyesi, barona bile racon kesmişliği var, çok sağlam karakter) 3-iskender büyük (ilk 97 de yok pusuda var) Sizce vadinin en güçlü ve sağlam karakterleri kim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Bana göre; 1- kılıç (Mehmet karahanlının sağ kolu) 2- laz ziya (kurtlar konseyi üyesi, barona bile racon kesmişliği var, çok sağlam karakter) 3-iskender büyük (ilk 97 de yok pusuda var) Sizce vadinin en güçlü ve sağlam karakterleri kim?
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 20 Temmuz 2024 #2 Ben iskenker büyüğü seviyordum oyunculuğu çok iyi. Ama güç olarak Mehmet karahanlı tam otoriter sahibi. Öyle ayak işlerinde yapmaz emir verir. Laz ziya oyuncukugu iyide rolü varoşlara hitap ediyor bence.
Ben iskenker büyüğü seviyordum oyunculuğu çok iyi. Ama güç olarak Mehmet karahanlı tam otoriter sahibi. Öyle ayak işlerinde yapmaz emir verir. Laz ziya oyuncukugu iyide rolü varoşlara hitap ediyor bence.